Thursday, March 28, 2013

Nieuwe Stockholm collectie bij Ikea...


Vandaag werd op het NDSM terrein de nieuwe Stockholm collectie van Ikea gepresenteerd.

De collectie is geïnspireerd door de natuur dat zie je terug in de kleuren, vormen en materialen en ziet er fris en stijlvol uit. Er is gebruik gemaakt van rijke materialen die het geheel een comfortabel gevoel geven.

DE Stockholm bank is uitgevoerd in prachtig leder in cognac en ook verkrijgbaar in wit of fluweel in de kleur van 2013 emerald green. Net als de vrouwelijk gevormde fauteuil. Een kleine bijzetter en salontafel in de vorm van een blad zijn uitgevoerd in duurzaam notenhout met bijpassende buffetkast of TV-meubel. Ook een mooie wollen tapijt geeft de frisse collectie warmte.  

Een aantal mooie accessoires als; een grote ronde spiegel en prachtige glazen vazen doen het hier goed bij. En de eyecatchers als de gele vitrinekast geeft een lente gevoel. Maar is ook in wit verkrijgbaar voor de liefhebbers van minder kleur.

De collectie is vanaf 1 april verkrijgbaar bij alle Ikea vestigingen.
all pictures by Ikea

English summary:

Today Ikea's new Stockholm collection has been presented to the press at the NDSM wharf In Amsterdam.

The collection inspired by nature has colourfull elements like green glass vases, a green velvet couch and sofa. Also bright yellow cabinet a walnut cupboard and coffee tables in various sizes.

A good mix of pattern, natural but luxury materials like velvet and leather.

The collection is available at all Dutch Ikea shops from the 1st of april.
No comments:

Post a Comment