Saturday, March 26, 2016

Easter muffins...

Ik heb nog een snel recept voor lekkere muffins. Als je naast het gewoonlijke paasontbijt iets lekkers wilt serveren wat ook nog eens gezond is dan zijn deze muffins ideaal. Ze zijn suiker en glutenvrij en super lekker. En met de decoratie van eetbare bloemen is het een feestje op je paastafel. Het recept is heel gemakkelijk en het kost maar een halfuurtje tijd.

Nog een kort lijstje ingrediënten voor t gemak:
230 gram havermout
2 eieren
2 bananen ( in plakjes mengen in de keukenmachine)
1 theelepel bakpoeder
100 ml kokosmelk
1 theelepel vanille extract (biologisch)
een mespuntje zout
2 theelepels kaneel
+ extra een handje vol bosbessen
+ twee eetlepels agave siroop of honing (als je dit toevoegt gebruik je minder kokos melk)

muffin vormpjes van papier
muffin bakvorm voor 12 muffins

Mix alles door elkaar in de keukenmachine

Bak op 160 graden 25 minuten gaar, laat ze afkoelen op ene rooster en decoreer met eetbare bloemen

I have to share this easy healthy muffins recipe. These muffins are a nice addition to your easter breakfast. They are gluten free and sugar free. The decoration of eatable flowers is very nice on the easter breakfast table. This recipe will only cost you half an hour of your time.

A quick list of ingredients
230 grams of oats
2 eggs
2 bananas (peeled in small pieces)
1 teaspoon bakingsoda
100 ml coconut milk
1 teaspoon vanilla extract (organic)
a pinch of salt
2 teaspoons cinnamon
+ extra a hand full of blue berries
+ 2 tablespoons of agave syrop or honey (if you use this add less coconutmilk)

paper muffin liners
a muffin baking tray (for 12 muffins)
edible flowers for decoration

Mix it until smooth in your kitchen aid

Bake for 25 minutes on 160 degrees celcius let them cool down and decorate with edible flowers.

No comments:

Post a Comment