Sunday, May 24, 2015

Ready for summer

Follow my blog with Bloglovin

Het mag een lange zomer worden, het weer begint steeds beter te worden en daar genieten we volop van, vandaag was een heerlijke dag. Super zo die lente zon en alle planten in de tuin die allemaal opkomen.

We hebben gisteren de kers op de taart voor onze tuin ontvangen. Vorig jaar hebben we een tuinontwerp gemaakt en dat door een hovenier laten bouwen. We wilden namelijk graag hoge borders met geïntegreerde bank om aan de tuintafel te kunnen zitten. De bank was helaas iets te laag gemaakt waardoor we er minder goed aan konden eten.

De oplossing, dikke matras kussens voor op de bank. Ik wilde graag iets origineels, iets wat je niet vaak ziet. En een materiaal dat lekker lang mee gaat en niet zo snel vies word. Toen ik op de site van LIVD kwam werd ik blij verrast met hun "ouderwetse" gym matrassen. Super mooi gemaakt, de stoere hoeken zijn afgewerkt met tuigleer dat ze zelf hebben gekleurd. De basis van het kussen is van legergroen canvas. 

De rest van de tuin is strak met zwart/wit contrast, de borders zijn afgewerkt met beton en de kas is wit tegen een zwart gebeitste garage. De begroeiing van planten is heel wild. Allerlei soorten en kleuren door elkaar geven de strakke borders een speel uiterlijk.

Ik ben klaar voor een lange zwoele zomer!

English summary: We have a nice new addition to our garden. Last year we designed our garden with raised flower beds, a small veggi garden and a build in bench. The bench was build to low to sit on, so the solution was a custom made mattress to sit on.

I found some great mattress designs on the website of LIVD. They call them the old fashioned gym mattress. And it looks like it. Yesterday we received our custom made mattress' and Iam so happy with them. All hand made, thick canvas in army green and the corners made of (hand dyed) leather. Sooo, nice! 

Let the summer begin, because we and our garden are ready!

1 comment:

  1. Beste Marieke,
    Waar heb je de witte plantenkas vandaan?
    Alvast bedankt voor je reactie. Groeten, Josien

    ReplyDelete