Ik heb gisteren met een aantal vriendinnen een workshop bonbons maken gedaan. Erg leuk om te doen en zeker de moeite waard om thuis verder mee te gaan.
De bonbons die we hebben gemaakt waren zelf gemaakte truffels met diverse vullingen en bonbons uit een mal met zelf gemaakte ganache.
We hebben alles geleerd van het smelten en temperen van de chocolade tot het rollen van truffels en maken van de ganache met een bijzonder smaakje. De ganache was met pure chocolade, Drambuie en sinaasappel smaak. De ganache met melkchocolade heeft een vanille en hazelnoot smaak.
Bij elk kopje koffie en thee hebben we voorlopig een heerlijk stukje chocolade met liefde gemaakt...
English summary:
Yesterday I did a chocolate workshop with my friends. It was a lot of fun to do and the results are great.
We made handmade truffles and chocolates filled with our own ganache.
I learned a lot about making chocolates like melting and tempering the chocolate and making your own ganache and rolling you own truffles with cocoa powder of coconut.
It was a great workshop and the results are delicious!
No comments:
Post a Comment